Кадър ЕврокомИТН издадоха, че Петър Илиев е предложен, и очакват гъвкавост

...
Кадър ЕврокомИТН издадоха, че Петър Илиев е предложен, и очакват гъвкавост
Коментари Харесай

ДБ: Шансовете ДБ да подкрепи кабинет на ИТН са не повече от 50%

Кадър Евроком

Има Такъв Народ издадоха, че Петър Илиев е препоръчан, и чакат еластичност от Има Такъв Народ. 

Шансовете Демократична България да поддържа кабинет на Има Такъв Народ са не повече от 50%. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на " Демократична България " Владислав Панев след срещата с " ИТН ", съобщи " ".

На срещата не са коментирали имената на министрите след тяхното показване. 

Тепърва ще обсъдим, отговори Панев на въпрос подари Демократична България ще поддържат държавно управление, в което попада и името на Петър Илиев, с който те към този момент показаха противоречие като министър председател. Но удостовери, че Илиев е препоръчан.

" Вероятно ще има писмен документ от тяхна страна ", изясни Панев на въпрос дали Има Такъв Народ ще удовлетворят настояването на Демократична България за съглашение.
" Поискахме от Има Такъв Народ да показват управническа стратегия. Потвърдиха, че имат такава, от която към този момент са изнесени единствено главните цели, само че ще получим главната версия ", добави Цецка Бачева. Тя подсети, че Има Такъв Народ оферират държавно управление на малцинството.

За съглашение на срещата обаче не е говорено, това щяло да се разисква занапред. Дискутирани са цели - правораздаване и правосъдна промяна, обучение и обществена политика.

Ние ще решим на база и на имената, и на целите. Можем да решим досега на гласоподаване в пленарната зала, сподели още депутатът от Демократична България.
" Не сме изравяли някакви томахавки, с цел да ги заравяме ", сподели Панев за връзките с Има Такъв Народ. " Ние имаме желание да се отнесем съществено към този въпрос и в случай че имаме задоволително причини, да подкрепим този кабинет. "

Според него това, че в началото изтекло името на Петър Илиев за министър председател, а по-късно обществено бил номиниран Пламен Николов, показвало еластичност на Има Такъв Народ. Панев очаквал сходна и с имената на министрите.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР